Loading...
en

M2R  е линейна  лампа за директен монтаж към тавана, която свети с индиректна отразена светлина. Водещата идея при проектирането на дизайна беше да създадем мощно осветително тяло, което да излъчва мека светлина  и да има  минималистичен външен вид. В резултат създадахме отворен от две страни изработен от алуминий паралелепипед, в който поместихме светлинни източници, така че да са ненаблюдаеми от стандартни зрителни ъгли, за да не заслепяват. Предизвикателство беше създаването на корпус, който няма видими детайли и външни крепежи.  M2R е компактна мощна лампа и поради минималистичния си дизайн, би могла да бъде използвана в разнообразни по стил интериори.

  • изработка по поръчка, според специфичните изисквания на клиента
  • можете да поръчате лампата с дължина 121 см и 153 см
  • изработваме я приоритетно в бял цвят, защото той отразява най-добре светлината. При промяна на цвета на корпуса се променя цвета на излъчваната светлина и се намалява ефективността
  • възможност за избор на цвета на излъчваната светлина от светлинните източници, с които е окомплектована лампата

Ние продължаваме да сме на разположение за вашите проекти. Подкрепяме идеята за дистанционна работа, с която имаме прекрасен опит, но ако е нужно, бихме могли и да се срещнем. Обадете ни се! Ще се маскираме :)

Да започваме
18 Мар 2020
COVID-19 нашата отговорност