Loading...
en

Emma е екстериорен лампион, проектиран по задание на наши клиенти. Идеята за този проект е лампите да изглеждат като интериорни и да създават допълнителен уют, но да могат да бъдат използвани в градината, включително през есента и зимата. Дизайнът на силуета е на класически лампион, но размерът е увеличен, така че да не изглежда малък на открито. Абажурът е изработен от материали,  които не се променят на външни условия.

Emma  е с клас на защита от влага IP44. Всички материали са защитени против корозия. За наплитането на абажура използваме материал, създаден за външна употреба. Светлинният източник е защитен в поликарбонатен глобус, монтиран вътре в абажура.
Цветът на базата и стойката могат да бъдат по избор на клиента. Относно възможностите за  цветовете на матеряла за изработване на абажура ще направим конкретно проучване в съответствие с вашите изисквания.

Ние продължаваме да сме на разположение за вашите проекти. Подкрепяме идеята за дистанционна работа, с която имаме прекрасен опит, но ако е нужно, бихме могли и да се срещнем. Обадете ни се! Ще се маскираме :)

Да започваме
18 Мар 2020
COVID-19 нашата отговорност