Loading...
en

Кои сме ние


Ние сме екип от дизайнери, мениджъри и професионалисти в областта на осветлението, който се занимава с проектиране и реализация на концепции за осветление. Създаваме цялостни концепции, както и конкретни осветителни тела. Работата ни е базирана върху индивидуално отношение към всяка задача и към всеки клиент. Комуникацията с клиентите ни е на лично ниво. Тя се основава на структуриран обмен на информация, фокусиран към постигане на крайната цел. Нашата любима работа е да проектираме и реализираме уникално осветление за конкретни места. Да влагаме лично отношение във всеки детайл.
Работата ни обхваща целия цикъл на създаване на осветлението -  от дефинирането на задачата, през проектирането, реализирането, до монтажа. Работим съвместно с архитекти и дизайнери и това е много съществена част от работата ни. Това, което ни отличава е, че ние разработваме и реализираме собствени концепции. Имаме собствен почерк и специално отношение към дизайна. Целта ни е нивото на консултиране на клиентите ни да е най-виското възможно на пазара.

Създадохме студиото през 1998 г. в София като екип, занимаващ се с продуктов дизайн. От 2002г. започнахме да проектираме и реализираме осветителни тела и светлинни концепции. Работата със светлина се превърна в събирателен център за творческите ни търсения. Постепенно формирахме стил на работа около нестандартни задачи в областта на интериорното осветление.