Loading...
en

Кои сме ние


Ние сме екип от дизайнери, мениджъри и професионалисти в областта на производството, който се занимава с проектиране и изработване на осветление. Създаваме цялостни концепции, както и конкретни осветителни тела. Работата ни е базирана върху индивидуално отношение към всяка задача и към всеки клиент. Комуникацията с клиентите ни е на лично ниво. Тя се основава на структуриран обмен на информация, фокусиран в дефиниране и постигане на крайната цел. Нашата любима работа е да проектираме и изработваме уникално осветление за конкретни места. Да влагаме лично отношение във всеки детайл.

Работата ни обхваща целия цикъл на създаване на осветлението -  от дефинирането на задачата, през проектирането, реализирането, до монтажа. Работим съвместно с архитекти и дизайнери и това е много съществена част от работата ни. Стилът ни на  производство е базиран върху малки уникални серии. Технологията ни е ориентирана  към използване на CNC машини, което позволява непрекъснато да експериментираме и да реализираме нови идеи, както и да правим лесни модификации на съществуващите. Проектирането на техническо ниво и производството ни са буквално в едно помещение и това дава възможност за  непосредствена бърза комуникация при разработване на нови проекти, което при нас е ежедневие. Това е идеалната работна среда за дизайнера, който може в реално време да използва тези специфични инструменти в творчески процес.

Създадохме студиото през 1998 г. в София като екип, занимаващ се с продуктов дизайн. От 2002г. започнахме да проектираме и реализираме осветителни тела и светлинни концепции. Работата със светлина се превърна в събирателен център за експериментите в екипа ни. Необходимостта да реализираме идеите си в тази област ни подтикна да създадем производствена база и да започнем да разработваме проекти, използвайки различни материали и технологии. Постепенно формирахме стил на работа около нестандартни задачи в областта на интериорното осветление.

Нашият екип


Ние продължаваме да сме на разположение за вашите проекти. Подкрепяме идеята за дистанционна работа, с която имаме прекрасен опит, но ако е нужно, бихме могли и да се срещнем. Обадете ни се! Ще се маскираме :)

Да започваме
18 Мар 2020
COVID-19 нашата отговорност