Loading...
en

Blenda L e линейна стенна лампа, която свети с отразена, индиректна светлина. Придава на помещението мека, спокойна осветеност, независимо от голямата си мощност. Страничното осветление се  различава от горното като усещане и е подходящо като допълнение към основното или като алтернативно за създаване на спокойна релаксираща атмосфера. Характерното за тази лампа е, че може да бъде изработена на големи дължини. Това я прави алтернативен вариант и като основно интериорно осветление.         

Blenda L е с ширина 12см и дълбочина 11см. Изработваме я по поръчка, според индивидуалните търсения на клиента. Забележително предимство, дължащо се на технологията й на производство е, че може да бъде произведена с точна дължина според вашето изискване, до 6 метра. Изработването на по-големи размери на осветителното тяло е възможно с промяна на конструкцията на лампата. За спалня сме разработили вариант, при който може да се използва и като нощна лампа посредством допълнителни диодни модули, които се управляват независимо. Blenda L може да се изработи в цвят по избор. Според изискването може да бъде окомплектована с флуоресцентно или диодно LED осветление с подходяща цветна температура.

Ние продължаваме да сме на разположение за вашите проекти. Подкрепяме идеята за дистанционна работа, с която имаме прекрасен опит, но ако е нужно, бихме могли и да се срещнем. Обадете ни се! Ще се маскираме :)

Да започваме
18 Мар 2020
COVID-19 нашата отговорност