Loading...
en

Emma е екстериорен лампион, проектиран по задание на наши клиенти. Идеята за този проект е подовата лампа да изглежда като интериорна и да създава допълнителен уют, но да може да бъде използвана в градината,  включително през есента и зимата. Силуетът е на класически лампион, но размерът на осветителното тяло е увеличен, така че да не изглежда малък на открито. Всички материали вложени в лампата са специално подбрани, за да бъдат подходящи за използване за осветление при външни условия. Класическата интериорна технология чрез наплитане на текстилна лента заменихме с материал, специално създаден за дълготрайна външна експлоатация и отговарящ на изискванията на модерното осветление.

Emma  е с клас на защита от влага IP44. Всички материали в осветителното тяло са защитени против корозия. За наплитането на абажура на лампата използваме материал, създаден за външна употреба. Светлинният източник е защитен в поликарбонатен глобус, монтиран вътре в абажура на осветителното тяло.
Изработва се по поръчка, по индивидуален проект на клиента. Цветът на базата и стойката на лампата могат да бъдат по избор на клиента. Относно възможностите за  цветовете на материала за изработване на абажура, ще направим конкретно проучване в съответствие с вашите изисквания.

Ние продължаваме да сме на разположение за вашите проекти. Подкрепяме идеята за дистанционна работа, с която имаме прекрасен опит, но ако е нужно, бихме могли и да се срещнем. Обадете ни се! Ще се маскираме :)

Да започваме
18 Мар 2020
COVID-19 нашата отговорност